Rólunk

Az 1Biztos Pont Ingatlanforgalmazó és Értékbecslő Iroda Hajdúszoboszló legnagyobb tapasztalattal rendelkező ingatlanirodája.

Bemutatkozás

1991 óta, több mint 32 éves tapasztalattal működő iroda, töretlenül várjuk a kedves ügyfeleinket.

Az iroda alapszemléletét, a segítség nyújtás szándéka határozza meg, hisz ránk bízza az ügyfél élete egyik legnagyobb döntését és értékét, az otthon eladását vagy megvételét.

Szolgáltatásaink köre az ingatlanközvetítés mellett a szaktanácsadást, értékbecslést, kivitelezés felügyeletét, 1998-tól pedig az ingatlanforgalmazást is magában foglalja. Hitelek gördülékeny intézéséhez képzéseken veszünk részt és több bankkal tartunk kapcsolatot.

Az 1Biztos Pont Ingatlan Iroda alapító tagja az Iparkamara Ingatlan Tagozatának, a Keleti Régió Ingatlan Szakmai Egyesülésnek (KRISZ), valamint tagja Országos Ingatlan Ligának, a 6.Régióingatlannak és az Országos Magyar Ingatlan Klubnak. Mindezek széleskörű és ORSZÁGOS hirdetési lehetőséget biztosítanak megbízóinknak.

“Ingatlan-tár” című kiadványunk (1997-2004), melyben az ügyfeleink által eladni kívánt ingatlanokat közzétesszük, négy oldalas A5 formátumban havonta 12.000 példányban jelent meg. 2012 tavaszától megjelent kettő alkalommal, de 2014 évben rendszeres megjelenést tervezünk.

Ügyfeleink ingatlanjait ezen kívül is a lehető legtöbb információs csatornán hirdetjük: hirdetőtáblákon, hirdető újságokban, tv újságban, az iroda saját internetes portálján, az http://biztospont.ingatlan.com, honlapon, országos ingatlan szövetségek levelező listáin, az Országos Magyar Ingatlan Klub (MIK) és az 5×5 Országos levelező listákon. Továbbá Németország, Ausztria, Romániában is hirdetünk.

Dusa István

az iroda tulajdonosa és vezetője