";
Kezdőlap KINÁLAT Szolgáltatások Bemutatkozás Költségek Szakemberek Hasznos linkek Kapcsolat GY.I.K Euro:390 FtBelépés
SZOLGÁLTATÁSAINK

Az ingatlanközvetítést és értékbecslést irodánk 1991-tól folytatja, mely idő alatt nagyon sok tapasztalatot szereztünk az említett szakterületen. Összehasonlító adatoknak nagy szerepe van a preciz, alapos ingatlan értékelésnél, melyhez elengedhetettlen a szakmai tapasztalat.

Munkánkat egyedi megállapodások, szerződések alapján végezzük, amit minden esetben írásban felvett szerződési formában rögzítjük.

VEVŐK a következőket vehetik igénybe:
Ingyenes közvetítés, biztonság, tanácsadás, nagy tapasztalat. Érdeklődő vevőink részére a címeket díjmentesen adjuk ki. A szolgáltatáshoz viszont tartozik egy teljeskörű lebonyolítás, többek között szaktanácsadás, ügyvédi ellenjegyzett szerződés, szükséges íratok elkészítése az adásvételi szerződésen kívül is, illetve a teljes lebonyolítás az ingatlan nyilvántartásig, teljesen névre írásig.

ELADÓK a következőket vehetik igénybe:
Jutalék ellenében teljeskörú lebonyolítás, biztonság. Az eladók részére tanácsadással és összehasonlító adatokkal tudjuk segíteni az optimális irányár kialakítást és a további egyezkedést. Segítjük az Eladókat abban is, hogy műszaki felmérés alapján, karbantartáshoz vagy felújításhoz a ráfordítás mértékét vagy típusát megtudhassák, hogy legalább az ingatlan állagát megóvják.

ÉRTÉKBECSLÉS
Minden ingatlan, illetve felülépítmény és telek külön történő hivatalos értékbecslését vállaljuk, egyedi megállapodás alapján. Az értékbecslés megállapodás függvényében rövid határidővel kézhez vehető, mely a felhasználás és a kidolgozás mértékétől függ. Az adott értékbecslés felhasználható

  • eladáshoz, mely tájékoztató jellegű és kevesebbe kerül, illetve 24 órán belül elkészül és átvehető.
  • fedezethez, mely hitelelbíráláshoz is felhasználható és sokkal részletesebb és alaposabb munkát igényel, de kettő napon belül ez is átvehető.
  • hitelhez, a bank függvényében és igényéhez alkalmazkodva kető napon belül átvehető
  • perhez, a per tárgya szerinti értékelés és azt figyelembe véve, hogy a vitatott esemény mikori időpontot jelöl meg, az adatok beszerzése hosszabb időt igényel, ezért három-négy napon belül vehető át. Minden ingatlant, illetve felülépítmény és telek külön-külön történő hivatalos értékbecslését vállaljuk egyedi megállapodás alapján
Pontos idő:
2023. január. 30, hétfő,
Martina
Nyelv (Language):
Látogatók száma:

Hirlevél:
Hirlevelünkre feliratkozva emailben értesülhet az önt érdeklő újabb ingatlanjainkról
Bejelentkezés után változtathat beállításain,jelszaván, vagy törölheti regisztrációjátFeliratkozomBelépek
Utolsó frissítés:
Adatbázisunkat utoljára
2023. január. 30-n frissitettük

HONLAPTULAJDONOS: (c) 2011. 1BIZTOS PONT INGATLANIRODA - Dusa István... HONLAPTERV: (c) 2011. Kertész Attila Email: kattila@freemail.hu