";
Kezdőlap KINÁLAT Szolgáltatások Bemutatkozás Költségek Szakemberek Hasznos linkek Kapcsolat GY.I.K Euro:390 FtBelépés
BEMUTATKOZÁS

Az 1Biztos Pont Ingatlanforgalmazó és Értékbecslő Iroda Hajdúszoboszló legnagyobb tapasztalattal rendelkező ingatlanirodája.
1991 óta, több mint húszon három éves tapasztalattal működő iroda, töretlenül várjuk a kedves ügyfeleinket.
Az iroda alapszemléletét, a segítség nyújtás szándéka határozza meg, hisz ránk bízza az ügyfél élete egyik legnagyobb döntését és értékét, az otthon eladását vagy megvételét.
Szolgáltatásaink köre az ingatlanközvetítés mellett a szaktanácsadást, értékbecslést, kivitelezés felügyeletét, 1998-tól pedig az ingatlanforgalmazást is magában foglalja. Hitelek gördülékeny intézéséhez képzéseken veszünk részt és több bankkal tartunk kapcsolatot.
Az 1Biztos Pont Ingatlan Iroda alapító tagja az Iparkamara Ingatlan Tagozatának, a Keleti Régió Ingatlan Szakmai Egyesülésnek (KRISZ), valamint tagja Országos Ingatlan Ligának, a 6.Régióingatlannak és az Országos Magyar Ingatlan Klubnak. Mindezek széleskörű és ORSZÁGOS hirdetési lehetőséget biztosítanak megbízóinknak.
"Ingatlan-tár" című kiadványunk (1997-2004), melyben az ügyfeleink által eladni kívánt ingatlanokat közzétesszük, négy oldalas A5 formátumban havonta 12.000 példányban jelent meg. 2012 tavaszától megjelent kettő alkalommal, de 2014 évben rendszeres megjelenést tervezünk.
Ügyfeleink ingatlanjait ezen kívül is a lehető legtöbb információs csatornán hirdetjük: hirdetőtáblákon, hirdető újságokban, tv újságban, az iroda saját internetes portálján, az http://biztospont.ingatlan.com, honlapon, országos ingatlan szövetségek levelező listáin, az Országos Magyar Ingatlan Klub (MIK) és az 5x5 Országos levelező listákon. Továbbá Németország, Ausztria, Romániában is hirdetünk.

Dusa István
az iroda tulajdonosa és vezetője

Pontos idő:
2023. január. 30, hétfő,
Martina
Nyelv (Language):
Látogatók száma:

Hirlevél:
Hirlevelünkre feliratkozva emailben értesülhet az önt érdeklő újabb ingatlanjainkról
Bejelentkezés után változtathat beállításain,jelszaván, vagy törölheti regisztrációjátFeliratkozomBelépek
Utolsó frissítés:
Adatbázisunkat utoljára
2023. január. 30-n frissitettük

HONLAPTULAJDONOS: (c) 2011. 1BIZTOS PONT INGATLANIRODA - Dusa István... HONLAPTERV: (c) 2011. Kertész Attila Email: kattila@freemail.hu